Easter Aquincum Quiz

Dear All,

On 18 March we start a Facebook game in connection with Easter and The Aquincum Hotel Budapest.
We will share a question every day.  From Monday to Thursday you can submit the correct answers until midnight while on Friday you have to submit it until 16:30.
Draw is held every Friday at 17:00 when we will draw one winner.  It means that every Friday we will announce the correct answers and the name of the winners on our website.

Good luck to all!

Best regards,
Aquincum Team

Results:

1. Winner: Cseszek Csabáné

1. question: What kind of soup is on our Easter menu?
Correct answer: Potato creamsoup with roasted goose liver

2. question: What is included in our Special Family Offer?
Correct answer: One-time admission to the Zoo for the whole family

3. question: What kind of colours are dominant on our Easter Package Offer?
Correct answer: green-white

4. question: What kind of sports do we offer on our website?
Correct answer: bicycle, running

5. question: Which country is the organizer of the exhibition where we are right now?
Correct answer: Moscow

2. Winner: Gulácsi Gábor

6. question: What kind of programs do we offer on our website?
Correct answer: Budapest Spring Festiva, Day of Óbuda, Easter in Buda Castle

7. question: What kind of gift can get those who book our best available rate on our website?
Correct answer: Free breakfast

8. question: What is NOT included in our spring conference package?
Correct answer: accommodation in double room for 2 persons

9. question: What’s the name of the Spa of the hotel?
Correct answer: Aphrodite Spa

10. question: How many Easter background picture could been seen on the main page of our website?
Correct answer: 2

Grand Prize Winner: Dávid Zsuzsanna

Comments are closed.